65 anys al seu servei
Restaurant Hotel
.
Santa
.
Anna
Gracies per la visita
carta de vins
SEGON + POSTRE19,50€ / persona
segon plat
peixos
Bacallà a la mel amb ceba i romaní
Salmó amb espinacs i salsa de gambes o a la planxa amb verduretes
(supl.:
+ 2 € )
Rap a la carbonara amb gambes o a la planxa
Tonyina a la planxa amb oli de sèsam
"Suquet" de peix amb patates i "all i oli"
Sarsuela de Peix (mín. 2 pers.)
(menu suplement :
+ 20€/2p. )
Paella de peix
(supl.:
+ 3 € )
Fideuada
(supl.:
+ 2 € )
Peix del dia a la planxa, al forn o a la Donostiarra
carns
Entrecot de vedella al gust
(supl.:
+ 5 € )
Espatlla de xai a la catalana
Filet de porc a la planxa amb salsa de ceps, roquefort o pebre verd
Galta de porc rostides
Mar i Muntanya
(Sípia amb mandonguilles i pèsols)
Cua de bou amb ceps
Confit d'ànec amb prunes i ceba petita
Pollastre de pagès amb gambes
Butifarra amb mongetes seques
postres
postres
Brownie amb gelat de vainilla
Flam d'ou
Macedònia
Pannacota amb colis del bosc
Mató amb mel i ametlles
Poma al forn
Crema Catalana
Pastís de formatge
Pastís de poma
Profiterol de nata amb xocolata
Coulant de xocolate amb gelat de vainilla
Xuixo de Girona amb gelat de vainilla
gelats
Gelat de xocolata
Gelat de vainilla
Sorbet de llimona
Gelat de menta amb xocolata
Sorbet de mandarina
Carta
Carta
Carta
--
Carta
Carta
7 nits al preu de 5
2 nits gratuites
oferta a la pàgina web de l'hotel
+ info
Hotel Santa Anna / +34 (972) 751326 --//--
web
--//--
e-mail