65 anys al seu servei
Restaurant Hotel
.
Santa
.
Anna
Gracies per la visita
carta de vins
SEGON + POSTRE19,50€ / persona
segon plat
peixos
Bacallà a la mel amb ceba i romaní
Rap a la carbonara amb gambes
Salmó amb espinacs i salsa de gambes o a la planxa amb verduretes
(supl.:
+ 2 € )
"Suquet" de peix amb patates i "all i oli"
Sarsuela de Peix (mín. 2 pers.)
(menu suplement :
+ 20€/2p. )
Paella de peix
(supl.:
+ 2 € )
Fideuada
(supl.:
+ 1 € )
Peix del dia a la planxa, al forn o a la Donostiarra
carns
Entrecot de vedella al gust
(supl.:
+ 5 € )
Espatlla de xai a la catalana
Filet de porc a la planxa amb salsa de ceps, roquefort o pebre verd
Galtes de porc rostides
Mar i Muntanya
(Sípia amb mandonguilles i pèsols)
Cua de bou amb ceps
Confit d'ànec amb prunes i ceba petita
pastes
Risotto de ceps i parmesà
postres
postres
Flam d'ou
Brownie amb gelat de vainilla
Macedònia
Pannacota amb colis del bosc
Mató amb mel i ametlles
Poma al forn
Crema Catalana
Pastís de formatge
Pastís de poma
Iogurt Natural
Coulant de xocolate amb gelat de vainilla
gelats
Gelat de vainilla
Sorbet de llimona
Gelat de menta amb xocolata
Sorbet de mandarina
Carta
Carta
Carta
--
Carta
7 nits al preu de 5
2 nits gratuites
oferta a la pàgina web de l'hotel
+ info
Hotel Santa Anna / +34 (972) 751326 --//--
web
--//--
e-mail